doowop

Soft

Publicerad 2012-04-30 18:13:19 i Okategoriserad,

Hemma från praktiken, trött men nöjd! Har varit med och plockat lite stygn, tagit blodtryck, vaccinerat och lagt om lite sår. Det gamla vanliga ni vet. Kom hem och hittade Sebastian & Vilda på soffan och där har jag placerat mig själv med. Dessutom har all choklad i godisskålen försvunnit på något mystiskt sätt... ;) På TV:n går Ensam hemma 3, total nostalgi!

30 April 2012

Publicerad 2012-04-30 06:46:57 i Okategoriserad,

Godmorgon :) Sista dagen i April och äntligen är vårvärmen tillbaka! Synd bara att man ska spendera hela dagen inomhus, hoppas det fortsätter vara fint väder nästa vecka med ;)

Ska ha praktik på vårdcentral denna veckan, hoppas på mycket skoj! Önskar er alla en bra valborgsmässoafton, håll lagom hårt i hatten och ta det försiktigt i dimman ;)Från vår promenad igår, älskar kvällar då himlen exploderar i färger!

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela