doowop

Valborgsmässoafton

Publicerad 2013-04-30 21:00:09 i Okategoriserad,

Glad valborg på er! Eller vad man nu säger. Ska äta middag innan jag går över till Johan och myser med en del ur det här goa gänget. Ha en riktigt fin kväll alleman! :)
 

Konsten att njuta

Publicerad 2013-04-30 13:56:20 i Okategoriserad,

 
Gick och köpte en stor latte till mig själv efter lunchen. Sitter nu och sippar på den samtidigt som Harry Potter rullar på TV:n. Varför göra vardagen tråkigare än den behöver vara? Pappersarbetet jag pysslar med samtidigt känns helt plötsligt inte lika jobbigt utan nästan stimulerande. Vardagslyx do work wonders :)
 

30 April 2013

Publicerad 2013-04-30 10:14:58 i Okategoriserad,

Sista dagen i April är här , Valborg. Sommaren närmar sig med stormsteg och jag är knappast den enda som längtar. Jag ligger dock hemma, lika vissen som blommorna i mitt sovrumsfönster. Huvudvärken ger inte med sig och kroppen känns allmänt svag, avskyr det! Vill känna mig frisk, pigg, stark, motiverad och framför allt - jag vill träna! Kurerar mig med te, fika och film idag och jag tänker njuta av det, så det så!
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela