doowop

Pure beauty

Publicerad 2013-07-31 22:42:53 i Okategoriserad,

Vackra Sandra ♥
 
Då var jag hemma igen. Har haft en otroligt bra arbetsdag trots de tunga ögonlocken, älskar verkligen mitt jobb! Vi köpte dessutom ett halvt ton godis som vi gick om mumsade på under kvällen, lyx i vardagen! Nu sitter jag och googlar efter nya, spännande & inspirerande bloggar. Hoppas på att hitta något riktigt bra :) Fin kväll alla! 
 
 

Sugar snap pies

Publicerad 2013-07-31 10:49:00 i Okategoriserad,

Mina egenodlade sockerärtor ♥
 
Ett akutbesök hos tandläkaren fick starta denna dagen, fun stuff. Har legat och läst en timme innan Sebastian vaknade och nu ska jag strax till jobbet. Tar faktiskt emot lite idag bara för att jag är så trött. Just one of thoose days. 
 

Summersky

Publicerad 2013-07-30 19:17:09 i Okategoriserad,

Vacker kvällshimmel från igår.
 
Efter frukosten åkte jag och Sebbe till Allum för lite shopping. Kom hem med 2 par skor, ett USB-minne, schampo och en blus =) Nu blir det tacos á la SvenneBanan, sweet!
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela