doowop

2 X 2

Publicerad 2013-06-30 10:05:27 i Okategoriserad,

 
De senaste dagarna har varit en känslomässig berg- och dalbana. Känslor har svallat över som jag knappt visste jag hade, eller rättare sagt, haft tid att känna. Trots omständigheterna är det ibland skönt att få lätta på trycket och släppa ut allt.
 
Igår gjorde jag dessutom mitt första pass som självgående på Akuten. Det gick finemang och jag kvalade dessutom in 1 1/2 timmas övertid. Idag väntar ännu ett kvällspass men först - kaffe framför sista Harry Potter-filmen =)
 

Lemon & Magnolia

Publicerad 2013-06-27 22:08:57 i Okategoriserad,

 
Har haft världens chillaste dag and I like it! Långpromenad i skogen med en fin vän, flera koppar kaffe och en massa avsnitt Hart of Dixie. Var även ute och busade med Vilda och det är sanslöst vilken glädje den huden kan visa, det smittar! 
 
Nu: mer kaffe tillsammans med Sebbe och Johan - älskar lediga dagar!
 

Marshmallow

Publicerad 2013-06-24 09:42:43 i Okategoriserad,

 
Startar denna vecka med PW tillsammans med Frida, lyxig varm choklad och ett par avsnitt Hart of Dixie innan jobbet. Två tummar upp! 
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela