doowop

När rullgardinen går ner

Publicerad 2014-12-30 20:39:09 i Vardagligt,

Har haft en riktigt körig dag på jobbet idag. Herrejisses vad trött jag var när jag slutade! Tog en kort promenad när jag slutade och läste sedan en stund för att varva ner. Efter det slocknade jag i soffan, totalt slutkörd, haha! Nu har vi äntligen ätit middag i residenset och tittar på film. Det blev den första Hobbit-filmen, lagom avslappnat och äventyrligt. Hoppas ni har en fin kväll :)
 

Rose gold love

Publicerad 2014-12-29 12:49:21 i Mode,

Är så himla nöjd med mina fina smycken från Edblads! Råkade på halsbandet när vi skulle köpa julklapp till mamma och föll direkt! Nu när vi var i Stockholm gick jag och suktade när min älskade mamma köpte det till mig! Hur gullig är hon inte?! ♥ Köpte en matchande ring till och åååh vad fina de är!! 
 
Nu ska vi snart till AMTS förråd och röja lite. Har en del saker att fixa med i eftermiddag och ikväll gäller det att komma i säng i tid för i morgon väntar jobb igen! Pengarna ska ju in! Ha en fin måndag alla :)
 

Snabbvisit

Publicerad 2014-12-28 22:53:29 i

Då har vi kommit hem från vår lilla snabbvisit i Stockholm! God mat, mycket skratt, bra underhållning, vackert väder, shopping och bitande kyla sammanfattar det hela ganska bra. Har haft det supermysigt! Hoppas få komma tillbaka till denna underbara stad snart igen! 
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela