doowop

Back in business

Publicerad 2014-07-30 19:01:00 i Foto - Självporträtt, Vardagligt,

 
Då var vi hemma i lilla Alingsås efter ett par nätter i Vimmerby. Årets traditionsenliga resa till Astrid Lindgrens Värld avklarad och oh så trevligt vi har haft det! För mig är några i gänget nya bekantskaper och det är alltid roligt! Nu har jag vaknat efter en mycket välbehövlig powernap, det tar hårt på orken att vara semester! ;)
 

Summerlovin'

Publicerad 2014-07-27 18:15:36 i Foto - Natur, Vardagligt,

Några bilder från min sköna fredagskväll då jag och brudarna satt nere vid Färgen tills solen gick ner. Idag har det åskat och regnat i flera timmar och jag har haft en ursäkt att ligga inne och slappa. Har bakat, börjat packa, bäddat rent i sängen och varit ute en sväng med vovven så lite vettigt har jag allt gjort med! Nu är det snart middagsjakt på G också!
 

Så oskyldigt blå

Publicerad 2014-07-27 00:30:11 i Vardagligt,

Här slänger jag upp lite bilder från när vi var ute på sjön igår! Denna dagen har bjudit på ett riktigt köttigt pass på gymmet som lär kännas i benen i morgon. Tog ett spontandopp och laddade upp en rejäl brunch efteråt med surdegsbröd, ägg och massa frukt som avnjöts i goda vänners lag i skuggan under ett parasoll. Lagom till himlen öppnade sig och blixtrarna dansade över skyn satte jag mig på pendeln till Göteborg för att träffa fina Sara. Strosade i butiker en stund vilket resulterade i en del fina och användbara inköp. Drack kaffe och åt en fantastiskt god kola- & pecannötspaj på Waynes Coffee innan jag åkte hem. Har grillat nere hos Johan under kvällen och har nu landat hemma i soffan, trött men nöjd! Hej härliga semestertider!
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela