doowop

Ta en kyss

Publicerad 2014-03-26 15:32:46 i Okategoriserad,

Fick denna vackra skapelse i avtackningspresent från gamla jobbet när vi käkade middag förra veckan! Är ledig från VFU:n idag och är så stressad äver allt jag behöver göra att jag inte får gjort ett skit istället. SÅ.TYPISKT.MIG. Någon som känner igen sig?  
 

Structure

Publicerad 2014-03-24 13:56:22 i

Då har sista föreställningen spelats, blommor delats ut och scenen rivits. Kvar finns ett stort tomrum som redan ekar. AMTS blir verkligen en familj under dessa intensiva perioder, svårt att förklara för någon som inte fått uppleva det. Nu ska mina kollegor och jag knyta ihop säcken med utvärdering och avslutningsfest, sedan läggs allt detta arbetet till handlingarna. Lite bitteljuvt. Det är dags att ta tag i det "riktiga" livet och njuta av vardagslunket några månader. Men känner jag oss alla rätt så är vi snart igång igen ;)
 

Recap februari

Publicerad 2014-03-21 10:01:21 i

Eftersom månadsskiftet februari/mars var totatls kaotiskt för mig så har jag glömt göra en recap för februari månad. Ärligt talat är de ju mest till för mig så vad gör väl det egentlgien? Här kommer den i alla fall! =)
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela