doowop

Syskonkärlek

Publicerad 2014-09-29 23:38:48 i Vardagligt,

Denna bilden alltså! Den är från helgens kalas ute hos pappa. Jag är 173 cm lång och bär storlek M - och jag ser ut som en knubbig dvärg jämför med mina småsyskon, haha! Älskade "småskitar" ♥ Är nyss hemkommen efter ett stressig men mycket roligt kvällspass på jobbet. Det är verkligen helt omöjligt att veta hur en arbetsdag ska se ut när man jobbar som jag gör, fab! Jag utvecklas heeeela tiden och en sak ska jag säga er - mycket ska man se innan ögonen trillar ut! Godnatt!
 

Early morning

Publicerad 2014-09-24 07:36:27 i Vardagligt,

Tiiidigt morgon för mig idag då jag behövde greja lite innan jobbet idag. Min käre sambo har börjat jobba 05.30 varenda morgon i flera veckors tid och jag fattar bara inte hur han gör det, usch! Nu är det dags att ge sig ut i regnet för ett dagpass på Akuten, woop woop! 
 

Another day

Publicerad 2014-09-23 11:28:16 i Vardagligt,

Kom hem i tid från jobbet igår vilket hör till ovanligheterna när man jobbar den sena kvällsturen, man tackar! Har sovit gott och snoozat länge. Har under förmiddagen pysslat med lite papper åt föreningens räkning och ska nu iväg för ännu ett kvällspass på jobbet. Dagarna blir inte alltid roligare än så när man jobbar heltid, haha! Hoppas ni alla får en riktigt fin dag! :)
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela