doowop

O'hoy!

Publicerad 2015-08-31 10:21:09 i Foto - Självporträtt,

Såhär såg jag ut i min hatt på kräftskive-/maskerad-/25-årskalaset härom kvällen. Hittade en riktgit fin kaptenshatt i förrådet! Måndag och jag har inte den minsta lust att gå till jobbet idag men det är bara ett par dagars jobb som väntar innan det blir lite ledigt igen, fördelen med att jobba skift ;-) Sitter i soffan och borde träna, borde förbereda mig själv för uppgifter som väntar senare i veckan, borde gå en långpromenad med hunden,  borde städa i lägenheten. Känner mig lite håglös, tror det är vädret. Får ångest bara av att tänka på den långa hösten som väntar med allt sitt förbannade mörker! Har liksom känt av det bara för att det blivit mulet och regnigt igen, hur ska det inte bli sen? Vet att vi är fler som känner såhär, någon som har några tips för att slippa den värsta svackan? :-)
 

Birthday boys

Publicerad 2015-08-30 21:00:53 i Vardagligt,

Då var vi hemma efter släktkalas hos kussarna i Göteborg. Denna gången firade vi yngsta kusinen Otto som blivit hela 7 år och min fasters man som fyllde 30-någonting ;-) Nu har vi krupit ner i soffan här hemma och avslutar kvällen med Cougar Town. Är så himla trött, har varit det hela veckan, det är kanske kroppen som fattat att semstern verkligen är slut... Booh-ya! 
 

Hats

Publicerad 2015-08-30 10:26:29 i Vardagligt,

Några få bilder från kvällen igår. Lite svårt att plocka fram kameran när man sitter och skalar kräftor, haha! Hur jag såg ut få ni se senare om ni inte sett det på Instagram redan (@johannamaer heter jag där). Vilda väckte mig alldeles för tidigt idag med så nu sitter jag här och kollar på Nyhetsmorgon i lugn och ro. Sebastian sover fortfarande men nu ska jag steka pannkakor till frukost, koka kaffe och väcka honom. Helgfrukost får vara lite extra lyxigt och ätas lite för sent, eller hur? ;-)
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela