doowop

Loppislördag

Publicerad 2015-02-28 18:25:43 i Vardagligt,

Några bilder från vår lilla second hand-/loppisrunda i förmiddags. Den ena var utplockad, den andra var stängd och den tredje åkte vi till mest för fikats skull med vi båda fick ändå med oss ett par små saker hem. Eftermiddagen har spenderats i hemmets lugna vrå och nu ska vi snart över till Sara för lite Mello-mys, en riktigt skön ledig lördag =)
 

A weekend off

Publicerad 2015-02-28 11:13:02 i Vardagligt,

LEEEEEEEEEDIIIIIIG HEEEEELG!!! Woopwoop! Hittade denna gamla bilden på mig och Sebastian från sommaren 2011 i sommarstugan. Blir glad av den ♥ Nu ska jag göra mig iordning för en loppisrunda med Sara, ska bli himla trevligt! Hoppas ni alla får en fin helg =) 
 

Lunch at Delideli

Publicerad 2015-02-25 12:21:24 i Vardagligt,

Ja, det regnar och blåser ute så mitt hår flyger överallt! Detta får duga helt enkelt! Ledig förmiddag, har gått lite ärenden, fotat, gått en sväng med lilla Vildgjuret, betalt räkningar och druckit kaffe. Nu ska jag gå till Delideli och äta lunch med min fina mamma innan det vankas jobb hela kvällen lång! Har lite måndagskänsla i kroppen så höll på att önska er alla "trevlig start på arbetsveckan", haha! Ha en fortsatt fin Lill-Lördag säger jag istället! =)
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela