doowop

Blå tåget

Publicerad 2015-01-31 08:28:17 i Vardagligt,


Sitter på Blå tåget med älsklingen. Vi är på väg till Stockholm för lite mys, lite sightseeing, ett par öl och häng med en fin vän. Ska bli helbra att släppa vardagen och få njuta av vår fina huvudstad med gott sällskap igen! Hoppas ni alla får en fin helg! :)

Push play repeat

Publicerad 2015-01-29 11:19:51 i Foto - Djur,

Vädret är verkligen anskrämligt! Grått med varierande mängd och form av nederbörd tillsammans med ännu mer grått. Så deprimerande ärligt talat. Hoppas på lite sol i Stockholm i helgen! Startade dagen med en timmes yoga på gymmet, en riktigt stor frulle och gjorde sedan en hög matlådor. Nu ska jag gå till jobbet för kvällsjobb. Snart ledig helg och den kommer sitta fint!
 

As grey as ever

Publicerad 2015-01-27 15:52:45 i Foto - Natur,

Idag är min lediga dag och det skulle ha blivit strålande sol så jag skulle har åkt till skogen där jag skulle ha tagit en riktigt lång promenad med kameran och vovven. Men jag är inte bitter! Sprang på finaste Linnea och Åsa på stan och följde med dom på en spontanlunch på Schillerska. Åt deras fantastiskt goda Cesarsallad för första gången och av superlativet här innan så kanske ni kan ana att det lär bli fler gånger, mums! Nu ska jag hämta Sebbe för att åka till hans morföräldrar och dricka kaffe en stund innan jag ska till massören. En riktigt fin dag trots att solen lyser med sin frånvaro! 
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela