doowop

Feeling: Sand between my toes

Publicerad 2015-06-30 21:24:37 i Foto - Djur, Foto - Natur,

Mer sommarbilder åt folket! Vilda klev även idag ut i vattnet utan större övertalning, det tar sig, så glad! =) Sebastian höll sig likt en landkrabba på säkert avstånd från vattnet, min lilla badkruka ♥ Landkrabban fixade dock hemlagad pizza med ruccola på till middag, nomnom. Så några extra pluspoäng för det! Lugn avslutning på kvällen här, zappar mellan fotbollen och Gullivers Resor så får vi se var vi fastnar till slut. Kram på er!
 

Two words: @ last!

Publicerad 2015-06-30 17:50:07 i Vardagligt,

Har hängt med Sara och Arvid på denna underbara plats idag!
Solat och haft det oförskämt gött...
Druckit kaffe (kan tillägga att detta INTE var dagens första kopp...)
Tagit årets första dopp - lycklig tjej!! =)
Sara vågade också doppa sig, båda två förvånade över den generösa temperaturen i vattnet med tanke på vilket skitväder vi rent utav sagt har haft de senaste veckorna (och hela maj...)
Fick besök av en hel, söt andfamilj ♥
Och sedan drack vi ännu mer kaffe!
 
Vilken fantastiskt härlig dag!! Äntligen, äntligen lite sommarvärme i Svedala! Har hängt med Sara och Arvid på denna härliga brygga idag, ätit en riktigt smarrig sallad till lunch, druckit lite för mycket kaffe och äntligen badat!! Woopwoop! Nu forsätter kvällen med mitt hjärta, inget speciellt planerat, lite fika och en sväng med lilla grisen (=Vilda). Bra så, mycket bra ♥
 

Lifesaver: Coffee

Publicerad 2015-06-29 12:27:37 i Foto - Mat & bakverk,

Happy monday peeps! =) Började dagen med fruksot framför Nyhetsmorgon och tog sedan en joggingtur. Det kändes som att jag flög fram de första kilometrarna, höll ett mycket bättre tempo än jag först trodde så då blir man extra sporrad. De sista kilometrarna var desto tuffare och jag fick kriga med mitt psyke men är sjukt nöjd med min runda! Åkte sedan och handlade, är så sugen på fisk så fixade sesampanerad hajmal med färskpotatis, ärtor och sallad till dagens matlådor. Kvällen ska nämligen spenderas på jobbet och då gäller det att planera! Nu dricker jag mitt älskade förmiddagskaffe innan det är dags att bege sig ut i regnet och hoppa på cykeln mot sjukhuset. Ärligt talat, vad hade jag gjort utan kaffe? Evig kärlekshistoria ♥ Haha!
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela