doowop

Perfect window

Publicerad 2016-11-30 12:27:04 i Foto - Mat & bakverk, Vardagligt,

God förmiddag! Dagarna går trots att jag ligger hemma sjuk och segar mig. Det hjälper kanske att jag inte kommer upp ur sängen förrän närmare lunchtid om dagarna. Jag börjar äntligen få tillbaka lite aptit igen, innan har jag mest varit sugen på glass. Min största lycka just nu är i alla fall att kaffet smakar gott igen, tjohoo! :) 
 
Jag trivs bra här i huset i alla fall, trots röran med flyttkaronger och renovering. En av de (enligt mig) bästa grejerna med huset är att vi har ett parti med fotovänliga fönster så att det går att fota även de mest gråa av dagar, heja! Jag tror kanske att just den punkten inte står med på Sebbes lista över bra saker med huset, hehe! 
 
Just nu ligger jag och Vilda i soffan och gosar, jag dricker kaffe och redigerar de allra sista bilderna från Jesus Christ Superstar. Efter denna laddningen blir det inte fler, jag lovar ;) Hoppas ni har en riktigt fin onsdag :)
 

Pine trees

Publicerad 2016-11-29 13:24:38 i Foto - Djur, Foto - Natur,

Några bilder från min och Vildas morgonrunda i morse, har hittat en liten stig som bara är några 100 meter lång, perfekt :) Älskar att det är så mycket tallar här, jag kan inte riktigt sätta fingret på det men jag tycker tallar är så vackra! Jag är fortfarande hemma från jobbet, har verkligen varit dunderförkyld. Jag är på bättringsvägen men kroppen orkar inte många knop ännu. Sover fram till lunchtid och ligger sedan mest i soffan till Sebbe kommer hem. På kvällarna gör jag något lätt här i huset, t ex målar lister så vi kommer framåt. Sebbe får ta allt som är lite tyngre, rättvis fördelning :P När vi ska lägga oss och sova är jag så trött så ögonen nästan trillar ihop, det är ovanligt för att vara mig men ganska skönt, jag är inte bortskämd med att somna fort annars, tack och bock! Hoppas ni alla har en fin tisdag :)
 
 
 

The end of an era

Publicerad 2016-11-27 09:38:47 i Vardagligt,

Då var det dags för en ny era i livet. Vi har gjort ett gästspel på min barndomsgård och jag har älskat varje minut av det. Mitt himmelrike på jorden där jag fått uppleva så mycket fint. Sebastian har också trivts bra där, vilket gör mig väldigt glad. Vem vet, kanske blir det inte sista gången vi bor i dom trakterna. Men nu är det dags att ta klivet in över tröskeln till vårt alldeles egna hus på riktigt, inatt har vi sovit i huset för första gången. Spännande, pirrigt och mysigt! :) Igår kväll blev vi våldgästade av familjen Virkberg/Lundin och Johan, åt glass, tände en brasa i kakelugnen och la oss tidigt, underbart ♥
 


 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela