doowop

Perfect window

Publicerad 2016-11-30 12:27:04 i Foto - Mat & bakverk, Vardagligt,

God förmiddag! Dagarna går trots att jag ligger hemma sjuk och segar mig. Det hjälper kanske att jag inte kommer upp ur sängen förrän närmare lunchtid om dagarna. Jag börjar äntligen få tillbaka lite aptit igen, innan har jag mest varit sugen på glass. Min största lycka just nu är i alla fall att kaffet smakar gott igen, tjohoo! :) 
 
Jag trivs bra här i huset i alla fall, trots röran med flyttkaronger och renovering. En av de (enligt mig) bästa grejerna med huset är att vi har ett parti med fotovänliga fönster så att det går att fota även de mest gråa av dagar, heja! Jag tror kanske att just den punkten inte står med på Sebbes lista över bra saker med huset, hehe! 
 
Just nu ligger jag och Vilda i soffan och gosar, jag dricker kaffe och redigerar de allra sista bilderna från Jesus Christ Superstar. Efter denna laddningen blir det inte fler, jag lovar ;) Hoppas ni har en riktigt fin onsdag :)
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: [email protected] Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela