doowop

Gästbloggare i Alingsås Tidningen

Publicerad 2016-10-29 12:05:14 i Vardagligt,

Hej på er! Här har det varit tyst ett tag, det är verkligen full rulle i mitt liv just nu. Jag har i alla fall varit på utbildning i veckan och både tentan och den praktiska examinationen gick superbra, sjukt lättad och väldigt nöjd. I övrigt håller vi och repar inne på Palladium för fullt och på fredag är det premiär :) HÄR hittar ni mitt (och alla andras) gästblogg för Alingsås Tidningen för den som är intresserad av att läsa om vad vi pysslar med här både dag och natt.
 

Through my phone

Publicerad 2016-10-23 16:24:35 i Vardagligt,

I torsdags gick jag och Sebbe ljus i Alingsås, alltid vackert med upplysta träd och vattendrag.
 
Igår fick vi äntligen komma in på Palladium (teatern där vi ska spela Jesus Christ Superstar på). Det sågas, skruvas, sys och skrivs til programbladet, folk sitter lite varstans. Bästa veckan på hela året! :)
 
Idag fick jag också göra mig lite snygg för att fotograferas av tidningen inför veckans blogginlägg i Alingsås Tidningen. Eftersom vi mer eller mindre bor på Palladium såhär års får man ha med sig mellis i alla varianter.
 
Idag körde vi dessutom vår stora klädprovning, här får ni en lite sneakpeak ;)
 
När livet rullar på i rasande fart glömmer jag lätt bort kameran, tur då att mobilen får hänga med så det blir lite snapshots. Nu ska jag snart till jobbet för halvnatt. Ha en bra kväll :)
 
 
 
 
 
 

Dop för Mila

Publicerad 2016-10-22 12:52:41 i Foto - Porträtt, Vardagligt,

God förmiddag! Dagarna rinner iväg likt sand mellan fingrarna, helt ofattbart. Nu är vi i alla fall finklädda och på väg till Göteborg för dop, det är Sebastians kusinbarn Mila som ska döpas. Efter det är kvällen helt fullsmockad så vi hörs när vi hörs! :)
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela