doowop

Saker jag ser fram emot i höst

Publicerad 2016-08-31 18:16:00 i Inspiration, Vardagligt,

Jag har inte riktigt fått till den där känslan av nystart som många människor får efter semestern när hösten närmar sig. Jag har vilat och vilat och det har varit helt underbart med lite ledigt men efter en enda vecka på jobbet känner jag mig trött igen. Jag vet inte riktigt vad det är symptom på men jag har haft en liten arbetslivskris under sommaren och jag ska tillåta mig själv att landa några månader och se hur det känns. Jag trivs ju så fantastiskt bra med mina jobbarkompisar och mina arbetsuppgifter. Dessutom ska det bli kul att läsa kursen jag börjat på högskolan idag och få lite nya arbetsuppgifter så det blir nog bra det här. 
 
Jag tänkte dock lista några saker jag ser fram emot lite extra i höst, för att flytta fokus från det lite stressiga som upptar mycket av mina tankar just nu till något roligare:
Jag ser fram emot att får vara med och sätta upp ännu en föreställning med Alingsås Musikteatersällskap. I höst blir det Jesus Christ Superstar (som nog ingen som läst bloggen ett tag missat). Jag kommer förutom att vara ansvarig för all kostym dessutom sjunga kör bakom scen hela föreställningen igenom, alldeles lagom och superkul!
 
Jag ser fram emot att läsa en massa böcker. Betade av en hel hög under semestern och har som ambition att fortsätta läsa under hösten. Jag älskar att läsa men under årens lopp har det prioriterats bort för jobb, skola, föreställningar, sociala medier och en massa måsten. Jag ska verkligen försöka unna mig ett kapitel då och då.
 
Det jag ser allra, allra mest fram emot under hösten är såklart att få flytta till vårt nya hus! Vi väntar och väntar och i mitten på november är det äntligen dags! Vi letar renoveringstips och inspiration för fulla muggar och vi är så taggade!! Det kommer bli massa jobb med herregud vad roligt det ska bli! :)
 
Sist men inte minst så ser jag fram emot en nästan 2 veckor lång ledighet över jul och nyår. Det är första gången på 6 (!) år som jag ska vara helt ledig över storhelgerna och det ska bli fantastiskt! Jag ser så mycket fram emot att få fira jul med hela släkten och få njuta av lugnet som infinner sig under julhelgen, magiskt! ♥
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela