Frozen snickers cheesecake

Börja med botten till cheesecaken, använd nästan hela jordnötspåsen förutom cirka en knapp dl
Grovhacka och blanda ihop med halva den karamelliserade mjölken
Platta ut i en rund springform form med avtagbara kanter
Ta fram tre olika skålar, dela ägg gula och vita i olika skålar
Rör ihop socker, vaniljsocker och philadelphiaosten med äggulorna
Vispa äggvitorna till ett hårt skum, du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara
Vispa sedan grädden fluffig
Vänd sedan ner äggulesmeten i äggvitan och grädden och vänd om försiktigt med slickepott eller slev
Riv ner mjölkchokladen i smeten, jag använder den sidan med störst hål
Häll sedan smeten över jordnötsbotten och frys in med plastfolie över
Ta fram ca 20 minuter före servering
Använd den andra halvan av den karmeliserade mjölken och rör ihop med 3 msk grädde
Strö över resten av jordnötterna och servera!
Försvinnande god, garanterat!