doowop

Frukostkompis

Publicerad 2014-10-28 11:03:53 i Foto - Mat & bakverk, Vardagligt,

Alltså... mums! Kalasar på dessa godingar från Leksands knäcke. Perfekt att ha till frukosten, till soppan, till melliset eller med lite ost och marmelad! Frö- och havssaltknäcke - in looove! Annars då? Jag jobbar på, kämpar mot deadline och försöker bolla med mitt ordinarie jobb. Det blir ett sent kvällspass idag med och i morgon är det banne mig sovmorgon! 
 

Stairway

Publicerad 2014-10-28 01:19:00 i Foto - Djur, Vardagligt,

`Jeeez vad schemat är packat! Och värre lär det bli de kommande veckorna för nu är det blott 17 dagar kvar till premiär för Jubileumsafton, tjoohoo! :D Sitter här i natten och knåpar på programbladet, himla roligt men lite svårt. Ska ta en varm och avslappnande dusch innan det är läggdags för det kryper i benen trots att jag tagit mina värktabletter. Bilderna ovan är från en av mina och Vildas promenader i mitt älskade Hagtorsslätt ♥ Världens mest osammanhängande blogginlägg? Ni fattar vad det snurrar i skallen, haha!
 

Happy, happy, happy

Publicerad 2014-10-23 19:15:28 i Vardagligt,

Fick så mycket energi av mina goa kollegor på jobbet idag! Arbetsdagen startade lugnt så att vi fick äta frukost allihopa tillsammans för första gången på länge. Pratade och skrattade mängder. Så viktigt att kunna skratta på jobbet med! Nu ska jag lyfta mitt trötta och något slitna arsle ur soffan och ta en kort, lugn joggingtur för att norpa åt mig lite endorfiner. Sen blir det tända ljus och te under en filt i soffan.   

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: johannamaer@gmail.com Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela