doowop

Den lilla salta

Publicerad 2016-04-02 11:49:00 i Recept - Glutenfritt,

Har fått fullständig dille på Claras "Lilla salta" de senaste vekcorna. Så himla gott, enkelt att göra, de har lång hållbarhet och är dessutom nyttiga. De innehåller ytterst lite socker då de endast är täckta av ett tunt lager mörk choklad.
 
Ingredienser:
12 urkärnade dadlar (jag kör med Ica Eco som finns i påse)
100 gram naturella chashewnötter
1 nypa flingsalt
8-10 bitar mörk choklad
 
Gör såhär:
Lägg dadlarna i blöt ca 15 minuter
Mixa sedan dadlar med chashewnötter och flingsalt ordentligt tills det blir en krämig smet
Rulla ca 8-10 bollar
Smält chokladen över vattenbad och täck nötbollarna med choklad
Toppa med några flingor salt
Låt stå svalt tills chokladen stelnat
 
Servera och njuuut! :)

Kommentarer

Postat av: Cassandra Haraldsson

Publicerad 2016-04-02 19:11:25

Det verkar gott! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: [email protected] Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela