doowop

Årsresumé 2016: Januari-Juni

Publicerad 2016-12-29 22:22:36 i Vardagligt,

JANUARI
I Januari var det vinterväder och jag och Vilda var på många promenader, vi åkte skridskor och grillade korv med ett gäng vänner, jag bakade precis hur mycket som helst efter att ha fått en fin bakmaskin av Sebbe, vi hänge en hel del på Café Claras som då var nyöppnat och drevs av vår vän, jag spontanfotade vintriga porträtt i motljus på ängen hos farmor, hade babyshower för Lina och lilla Nellie kom till världen ♥ Jag gjorde såklart en årsresumé för 2015 också! Ni hittar den här :)
 
FEBRUARI
I Februari bakade jag supergoda kanelbullar, var på en magisk långpromenad och picknick tillsammans med Lisa, fotade vackra solnedgångar från balkongen, hälsade på familjen Ringholm och pussade på Timon, hängde massor med Sandra som var mammaledig och tog en solig promenad med mamma.
 
MARS
 
I Mars var jag på Göteborg Horse Show med mamma, firade Påsk med familjen, fikade med farmor, smyckade vardagsrummet med vårblommor, fotade fler magiska solnedgångar från balkongen, gick på ännu fler soliga promenader med Lisa och hade uteserveringspremiär med Karin.
 
APRIL
I April började vårsolen värma på riktigt och det blev många koppar kaffe på balkongen, jag var på möhippa för en av mina äldsta barndomsvänner, fotade vårblommor, fikade med Sara, var på dop för Nellie, köpte årets vita sneakers, hälsade på farmor bland alla vitsipporna, vi var på stand up och åt middag på Barabiqu och årets största händelse inträffade: vi köpte hus!
 
MAJ
I Maj kom sommarvärmen och med den glasspremiär på torget, jag och ett gäng vänner åkte på loppisrunda, det blev många foton av Vilda i grönskan, jag fikade otaliga gånger på diverse uteserveringar, dansade med goa AMTS-brudar, åkte för ett underbart och avslappnande dygn på Käringön med Cissi, pluggade inför en tenta i Akutmedicin med inriktning på barn och ungdom, lill-kusin Märta fastnade på en serie porträtt och min barndomsvän Jossan gifte sig med sin Rickard. Vi började utforska skogarna vid huset, sålde lägenheten, dukade upp en redig Mors dag-brunch åt mamma och åt middag tillsammans med min syster, hennes kille och mina äldsta kusiner på klipporna vid Skår.
 
JUNI
I Juni spenderades mycket tid utomhus trots att den mesta delen av månaden var ganska kylig. Jag var på inte mindre än 3 roliga after works med mina goa kollegor, fotade när AMTS uppträdde på Potatisfestivalen, passade Timon och började planera kostymen till Jesus Christ Superstar. Jag var på mysig tjejkväll hemma hos Lina i Göteborg, tog årets första dopp, sprang Blodomloppet tillsammans med hurtiga kollegor, grillade på Lövekulle med goda vänner och läste böcker på balkongen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Johanna E

Hej & välkomna! Jag är en 25-årig sjuksköterska som lever i en småstad i västsverige tillsammans med sambo och vovve. Här får ni följa med både vardag och helg för en liten glimt av min verklighet. Känner extra glöd för musikal, bakning, skogen & foto. Enjoy! Kontakt: [email protected] Instagram: johannamaer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela